Om Klubben

Foreningens formål er at dyrke klatring og fremme fællesskabet samt den sociale interaktion blandt klubbens medlemmer med det formål at øge kendskabet til og interessen for klatring. Vi er placeret i Viborg og benytter os af Gymnastik- og Idrætshøjskolens imponerende nye klatrevæg til vores aktiviteter.

Den kombinerede tilgængelighed af det naturlige bjerglandskab udenfor samt den imponerende klatrevæg og bouldervæg indenfor skaber en unik klatreoplevelse, som ikke findes andre steder i Danmark.

Viborg Klatreklub er tilsluttet DKlaF’s gæsteklatringsordning, hvilket betyder, at interesserede kan prøve vores vægge den sidste søndag i måneden kl. 13 for kun 50 kr. Det er en uforpligtende mulighed for alle.

Vi håber naturligvis, at dem, der prøver klatring hos os, vil blive en del af vores klub. Derfor er prøveklatring ikke tilgængelig for institutioner, som i stedet skal kontakte højskolen.

Medlemmer fra andre klubber har mulighed for at købe et udendørssæsonkort til adgang til Bjerget for 700 kr eller betale 100 kr til højskolen for en enkelt dags klatring.

Om Bestyrelsen


Alexander Rafael LaV Labial - Bestyrelsesformand i Viborg Klatreklub
Alexander Rafael LaV Labial

Bestyrelsesformand

Kontakt Info
formand@viborgklatreklub.dk
28929786

Om Alexander

Jeg har klatret så længe jeg kan huske, helt tilbage fra barndommen, hvor jeg klatrede rundt i træerne i mine forældres have. I 2013 tog min klatreoplevelse dog en ny drejning, da min bedste ven inviterede mig med til Kolding Klatreklub og introducerede mig til klippeklatring. Det var her, min passion for klatring virkelig blomstrede, og siden da har jeg aldrig set mig tilbage.

Klatring har været en konstant følgesvend gennem mine flytninger fra Kolding til Aarhus og nu til Viborg. For mig er klatring både en holdsport og en individuel udfordring. Uanset hvilket niveau man er på, er der altid mulighed for at strække sine egne grænser og sammen med en makker finde nye veje til tops.

Når jeg ikke bruger min tid på klatrevæggen, nyder jeg at være udendørs og udforske naturen sammen med min hund. Udendørslivet giver mig ro og fornyet energi, så jeg er klar til nye klatreoplevelser.

Jonas Dalby - Bestyrelsesmedlem i Viborg Klatreklub
Jonas Dalby

Bestyrelsesmedlem

Kontakt Info:

jonaspdalby@gmail.com
42255354

Om Jonas
Jeg har været medlem af VKK siden 2022. Jeg har en lang fortid ved forsvaret, men nu foregår de fleste af mine dage ved et skrivebord.Jeg skulle finde en undskyldning for at komme ud og brænde noget krudt af igen. Valget faldt på klatring, og det har jeg ikke fortrudt. I VKK blev jeg mødt af et fantastisk fællesskab. Her er der plads til alle, uanset om du kommer med en makker eller for dig selv.


Louis Sørensen - Bestyrelsesmedlem i Viborg Klatreklub
Louis Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Kontakt Info:
louis.cs@gmail.com
22835414

Om Louis

Er tilflytter til Viborg 2004 og var i sin tid med til at starte Viborg klatre klub, jeg er især glad for det fællesskab der er i klubben og alle de frivillige som hjælper til i klatreklubben.

Har tidligere været juniortræner i ca 11 år samt er aktiv instruktør.

Brænder for klatreklubben og juniorholdet, og alt det frivillige arbejde der bliver lagt i klatreklubben, samt de fede klatreture som bliver arrangeret.

Thomas Moeslund - Bestyrelsesmedlem i Viborg Klatreklub
Thomas Moeslund

Bestyrelsesmedlem

Kontakt Info:
tbm@create.aau.dk
28343530

Om Thomas

Er tilflytter til Viborg og var i sin tid med til at starte Viborg Klatreklub. Har selv klatret siden starten af 1990erne. 

Sætter stor pris på fællesskabet i Viborg Klatreklub og grundideen om, at der sjældent er faste makkerpar, men at man i stedet klatrer med mange forskellige.

Elsker specielt vores udendørsfacilitet, som minder meget om rigtig klippe.  


Jacques De Vries

Kasserer

Kontakt Info: 
kasserer@viborgklatreklub.dk
60511580

Om Jacques

Jeg startede med klatring tilbage i 2001 i New Zealand og har derudover også klatret en del i Sydafrika hvor jeg bland andet arbejdet for en klatregym som instruktør/undervisor i et par år. Jeg er kommet til Danmark i 2014 og har siden dyrket klatring både i Herning klatreklub men primært i Viborg klatreklub.

 Den primære kontakt til bestyrelsen er via mail og dernæst via telefon på hverdage mellem kl. 16-18.