Aktivitetsudvalg 
Formål: lave flere sociale og fælles aktiviteter i klubben. For eksempel julefrokost, sommerafslutning, evt. arrangere besøg til andre klubber. Årlige klubtur. Finde sporer til gaver eller sæt deltagergebyr for at deltage i events. Muligvis fastlægge deltager finansieret gebyr. At udbrede kendskabet til Viborg Klatreklub i nærmiljøet, 
Budget: 10.000 kr.
Medlemmer af udvalget: Rasmus Kronborg, Hanne W. Gade, Dan F. Alstrup og Krzystof Cwiklinski

 

Rutebygningsudvalg
Formål: at forny problemer/ruter og højne niveauet. Indkøbe af nye greb. Sikre og indkøb af alt rutebygningsudstyr. Vedligeholdes af væg. Planlægning af rute/problembygning hvor alle klubmedlemmer kan hjælpe. Opsætning af skilte/markeringer der viser sværheden af ruten/problemet. Uddannelse af nye rutebygger eventuelt ved afholdes af interne/eksterne rutebygningskurser. Udvalget skal være opmærksom på, at der stadigvæk er en vis rum for spontaniteten ved problem/rutebygning. Formidle om udvalgets arbejde og retningslinjer. Søge tilskud eller sponsorater til afholdes af arrangementer. For eksempel leje af lift eller stillads. Deltage i arbejdet med fornyelse af faciliteter sammen med bestyrelsen. 
Budget: 15.000 kr. 
Medlemmer af udvalget: Jesper Van Der Wier, Helle Hansen, Louis Sørensen, Mads S. Kristensen og Florian Rasmussen

 

Konkurrence- og eliteudvalg 
Formål: At gøre noget for dem der gerne vil noget ekstra med deres klatring for eksempel ved deltagelse ved konkurrencer. Også dem der gerne vil klatre elite. Hjælpe med at finde sponsorpenge til at deltage i konkurrencer. Målrettede træningsforløb, kostplaner for klatre. 
Budget: 5000 kr. 
Medlemmer af udvalget: ledig