Handelsbetingelser

1. Priser
1.1 Foreningen er ikke momsregistreret. Der tages forbehold for aflysning af arrangementer, udsolgte tryksager og trykfejl i programmer og annonceringer.
1.2 Betaling kan ske ved følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, VISA og mastercard
1.3 Betalt kontingent for medlemskab gælder for 12 måneder fra indmeldelsesdatoen ved næste kontigentopkrævning tilpasses du det normalt kontigentår fra 1.1 til 31.12. Opsigelse af medlemskab skal ske senest den 31.12 og sendes til foreningens kasserer. Kontingentopkrævning udsendes i januar måned og skal være betalt senest ved udgangen af Februar måned. Manglende betaling medfører bortfald af medlemskab med omgående virkning.
 
2. Bestilling
Bestilling foregår ved, at du vælger de relevante ydelser, udfylder tilmeldingsformularen og trykker ”tilføj til kurv”. Når du har tilføjet til kurven, kan du trykke “til kassen” i toppen. Herefter åbnes et betalingsvindue, hvori du indtaster dine kortoplysninger og gennemfører betalingen.
 
3. Levering
Din ydelse er leveret i det øjeblik, arrangementet starter. Det er dit eget ansvar at møde op til det tilmeldte arrangement.
 
4. Fortrydelsesret
4.1 Tilmelding til klubbens arrangementer er bindende, du har dog den for internethandel normale 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilmelding senere end 2 uger før arrangementers gennemførelse.
4.2 Ved egen eller families sygdom kan du melde afbud indtil 2 uger før arrangementets gennemførelse.
 
5. Spørgsmål
5.1 Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er du meget velkommen til at skrive til os på florianra@hotmail.com