Retningslinjer for klatring i Viborg Klatreklub marts 2021

 

Godt nyt alle I klatreglade medlemmer

 

I næste uge genåbner vi den udendørs klatring. Så find klatregrejet frem og noget varmt tøj og møde op til klatring på tirsdag kl. 19.00. Eventuelt tag varm kaffe, the eller kakao med.

Juniortrænerne melder selv ud om og hvornår eventuel juniortræning åbner.

 

Der må maksimalt være 25 personer på bjerget ad gangen. Da vi er i den kolde sæson har bestyrelsen valgt ikke at lave et bookingsystem for nuværende, men det vil vi gøre hvis der kommer for meget pres på. Husk stadigvæk at holde afstand og opdel jer gerne i mindre gruppe rundt omkring ved bjerget. Husk håndsprit, klubben stiller frem på klubdage.  

 

Der er selvfølgelig åben fra mandag og alle ugens dage frem for klatring på bjerget. Det er selvfølgelig en god idee at vi spreders os ud over hele ugen, men vi vil også rigtig gerne se jer og være sociale og dele begejstringen for klatring. Vi håber derfor at en del af jer vælger at benytte de almindlige klatredage. Der vil på de almindelige klubdage tirsdag og søndage, hvor der er åbningsvagter, være adgang til klubbens låneudstyr. Jeg er også ved at undersøge om GIV åbner for deres toilet ved svømmehallen.

 

Hvis der er medlemmer der endnu ikke har prøvet kræfter med bjerget eller på anden måde er utryg så giv lyd fra jer, så kan vi måske lave et hold for jer med lidt undervisning