Velkommen til Viborg Klatreklub


Vores formål

Foreningens formål er at dyrke klatring, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben at udbrede kendskabet til samt fremme interessen for klatring. Foreningen har base i Viborg og vi bruger Gymnastik- og Idrætshøjskolens nye store klatrevæg til aktiviteterne for klubbens medlemmer.

 

Adressen er:
Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg
Vinkelvej 32
8800 Viborg

 

Samlet vil Bjerget udenfor, klatrevæggen og bouldervæg indenfor give de klatreinteresserede helt unikke muligheder i et klatrecenter, som ikke findes magen til i Danmark.

 

Viborg klatreklub er medlem af DKlaF 's gæsteklatringsordning.
Der er mulighed for at komme og prøve væggen sidste søndag i måneden kl. 13 for 50 kr. Dog ikke Juli og December. Det er helt uforpligende. 

Grundet Corona er næste prøveklatring er i Maj.

OBS! Coronapas er påkrævet. 


Det er vores håb at folk efterfølgende melder sig ind i klubben. Derfor kan institutioner ikke benytte sig af prøveklatring. Institutioner skal henvende sig til højskolen.

 

Medlemmer fra andre klubber kan købe et udendørssæsonkort med adgang til Bjerget for 700 kr eller betale 100 kr til højskolen for at klatre én dag. Dagklatring er kun for medlemmer af klatreklubber under Dansk Klatreforbund. Beløbet betales forud ved bankoverførsel til reg. nr. 8491, konto nr. 4910014205 eller via MobilePay til 97 08 05. Husk at oplyse: ”Navn, Dagklatring, Dato for klatring”.