Bestyrelsesformand
Jesper Van der wier
Præsentation
Jeg begyndte at klatre i 2015 fordi min mor havde et krav om at jeg skulle gå til en sport - det er det bedste jeg har gjort.

I dag bor jeg i Tilst ved Århus. Selvom der er mange andre klatrermuligheder tæt på hvor jeg bor, så kører jeg gerne til Viborg for at klatre, både på grund af det helt unikke bjerg, men især for det gode sammenhold, der er i klubben
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Jonas Dalby
Præsentation
Jeg har været medlem af VKK siden 2022. Jeg har en lang fortid ved forsvaret, men nu foregår de fleste af mine dage ved et skrivebord.
Jeg skulle finde en undskyldning for at komme ud og brænde noget krudt af igen. Valget faldt på klatring, og det har jeg ikke fortrudt.
I VKK blev jeg mødt af et fantastisk fællesskab. Her er der plads til alle, uanset om du kommer med en makker eller for dig selv.
Se hele beskrivelsen
Louis Sørensen
Præsentation

Er tilflytter til Viborg 2004 og var i sin tid med til at starte Viborg klatre klub, jeg er især glad for det fællesskab der er i klubben og alle de frivillige som hjælper til i klatreklubben.

Har tidligere været juniortræner i ca 11 år samt er aktiv instruktør.

Brænder for klatreklubben og juniorholdet, og alt det frivillige arbejde der bliver lagt i klatreklubben, samt de fede klatreture som bliver arrangeret.

Se hele beskrivelsen
Thomas Moeslund
Præsentation

Er tilflytter til Viborg og var i sin tid med til at starte Viborg Klatreklub. Har selv klatret siden starten af 1990erne. 

Sætter stor pris på fællesskabet i Viborg Klatreklub og grundideen om, at der sjældent er faste makkerpar, men at man i stedet klatrer med mange forskellige.

Elsker specielt vores udendørsfacilitet, som minder meget om rigtig klippe.  

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Jacques De Vries
Præsentation
60511580

Jeg startede med klatring tilbage i 2001 i New Zealand og har derudover også klatret en del i Sydafrika hvor jeg bland andet arbejdet for en klatregym som instruktør/undervisor i et par år. Jeg er kommet til Danmark i 2014 og har siden dyrket klatring både i Herning klatreklub men primært i Viborg klatreklub.

 
Den primære kontakt til bestyrelsen er via mail og dernæst via telefon på hverdage mellem kl. 16-18.

E-mail: kasserer@viborgklatreklub.dk

Se hele beskrivelsen
Hold i dag

Instagram