Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Kontingenter
Voksen 16+ år | VOK
16 - 99 år
Voksne (alder 16+ år) kan komme i klubbens åbningstider (tirsdage, torsdage og søndage) og klatre alt det de vil på den indendørs væg samt boulderen. De skal have klubbens sikringskurser før de må sikre eller klatre. Derudover kan de klatre på den udendørs væg hele året.
Junior 7-15 år | JUN
7 - 15 år
Juniorer (alder 7-15 år) kan komme i klubbens åbningstid på søndage sammen med deres forældre og i Juniorholdets åbningstider. Derudover kan de klatre på den udendørs væg alle dage hele året med deres forældre som sikringsmand samt i boulderen.
Børn 3-6 år | BØRN
3 - 6 år
Børn (alder 3-6 år) kan komme sammen med deres forældre som er medlemmer. De er forældrenes ansvar og må ikke forstyrre andre klatrere.
FORÆLDRE | Forældre
18 - 99 år
Forældre (alder 18+ år) må klatre i Juniorholdets åbningstider (tirsdage og torsdage). De må gerne komme om søndagen og sikre deres barn, men må ikke selv klatre. Forældre må sikre deres børn på den udendørs væg, men må ikke selv klatre. De skal have klubbens sikringskurser før de må sikre.
Passiv | PAS
1 - 99 år
Passive medlemmer må ikke klatre eller sikre, men kan varetage frivilligt arbejde i klubben.
Udendørs Klatring | Ude
1 - 99 år
Udendørs medlemskab er til dem som kun klatrer på den udendørs væg. De må klatre hele året.
Studerende 16+ år | Stud
16 - 99 år
Studerende kan komme i klubbens åbningstider (tirsdage, torsdage og søndage) og klatre alt det de vil på den indendørs væg samt boulderen. De skal have klubbens sikringskurser før de må sikre eller klatre. Derudover kan de klatre på den udendørs væg hele året.
Hold i dag

Instagram