Klubmodul henter siden
Junior Trænings Hold (torsdag)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Viborg Klatreklubs Torsdags Juniorhold

 

Tilmeld kun med junior profil 


Mit barn vil gerne klatre

På Juniorholdet i Viborg Klatreklub har dit barn mulighed for at klatre hver torsdag fra kl. 18.00-20.00 med træner, dog ikke i ferier og helligdage, samt at klatre om søndagen fra kl. 13.00-16.00 uden træner.

Sæsonen løber fra start i januar til og slut i december.

Juniorholdet er for aldersgruppen 7-15 år, ifølge en voksen.
- Vi tror på, at det har værdi at børn og forældre foretager sig noget sammen.
- Vi ønsker, at forældre har et aktivt kendskab til den nødvendige sikkerhed og udstyr.

En træningsaften

Tirsdag og torsdag er vores træningsdag for Juniorholdet med start kl. 18.00 og slut kl. 20.00. Det forventes at der deltager en forælder/voksen pr. barn.

Vi starter med opvarmning (forskellige lege både på væg og gulv). Efter den fælles opvarmning klatrer barn og forældre sammen. Barnet klatrer og forældrene sikrer. Nye forældre vil blive informeret omkring sikkerhed, udstyr samt brug af udstyr. Der vil i løbet af træningen blive lavet en lille øvelse/problem, som alle får tid til at komme igennem. Ved træningens afslutning har børn og forældre et fælles ansvar for at lægge det anvendte udstyr på plads.
Det forventes at den forældre/voksne, der er med barnet deltager i sikkerhedsundervisningen, således at den pågældende med tiden bliver selvhjulpen i forhold til at sikre barnet på væggen. Indtil da skal sikkerheden omkring indbinding tjekkes af en instruktør eller hjælper.

For begyndere vil forældre der sikrer være under opsyn af instruktør eller hjælper. Alle børn starter med toprebsklatring. Der vil være mulighed for at udvikle klatreteknikken til også at omfatte førstemandsklatring. Dette betinges dog af at forældrene forinden har lært at sikre denne form for klatring.

Udstyr

Klubben stiller klatrereb til rådighed. Klatreseler og bremser m.m. udlånes af klubben. Men når man har fundet ud af at klatring er en aktivitet man vil fortsætte med, forventes det dog at forældre og barn køber sin egen klatresele, sko og udstyr.
Klubben ligger ikke inde med et lager af klatresko til udlån, men dit barn kan sagtens starte med at klatre i et par gummisko til at starte med.

Kontaktoplysninger:

Email: juniorholdetvkk@gmail.com

Tilmeldte
15 /16
Tilmeldingsfrist
20.12.2024
Tidspunkt
09.01.2024 kl. 18.00 - 20.12.2024 kl. 20.00
Sted
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag

Instagram