Gå videre til hovedindhold

Beskrivelse af medlemskaber

 

Voksne (alder 16+ år) kan komme i klubbens åbningstider (tirsdage, torsdage og søndage) og klatre alt det de vil på den indendørs væg samt boulderen. De skal have klubbens sikringskurser før de må sikre eller klatre. Derudover kan de klatre på den udendørs væg hele året.

 

Forældre (alder 18+ år) må klatre i Juniorholdets åbningstider (torsdage). De må gerne komme om søndagen og sikre deres barn, men må ikke selv klatre. Forældre må sikre deres børn på den udendørs væg, men må ikke selv klatre.

 

Juniorer (alder 7-15 år) kan komme i klubbens åbningstid på søndage sammen med deres forældre og i Juniorholdets åbningstider. Derudover kan de klatre på den udendørs væg alle dage hele året med deres forældre som sikringsmand samt i boulderen.

 

Børn (alder 3-6 år) kan komme sammen med deres forældre som er medlemmer. De er forældrenes ansvar og må ikke forstyrre andre klatrere.

 

Passive medlemmer må ikke klatre eller sikre, men kan varetage frivilligt arbejde i klubben.

 

Gæster
Uerfarne gæster må ikke sikre. De må aldrig klatre førstemandsklatring.
Erfarne gæster må sikre under overvågning.
Gæster fra en klub som er med i DKlaF's gæsteklatringsordning må klatre på egen hånd på den indendørs klatrevæg efter forevisning af gyldigt medlemsbevis.
De skal have udendørs dagskort eller sæsonkort for at klatre på den udendørs væg. (Køb af dagskort: http://givhuset.dk/udlejning/priser/)

Sponsoreret af

 

Følg os på 

Video af klatring ved klubben

Winter Climbing

Mortens video 1.0

Mortens video 2.0

 

Video af klatring på bjerget

"Slippery Slope" 7b

 

Video af klatring på indendørsvæggen

"Black Cobra" 7b

"Husk fødderne" 5c

"Face the roof" 6a+

"Right hand pinch" 7a

 

Viborg Klatreklub - Mobil 27432226 - viborgklatreklub@hotmail.com - Medlemsbetingelser - CVR 29723494

  • VISA Electron
  • Debit Mastercard, Mastercard
  • VISA