Viborg Klatreklub genåbner, søndag den 14. juni

 

I forbindelse med genåbningen, skal du som medlem, være opmærksom på klubbens egne retningslinjer, som er beskrevet herunder samt de generelle retningslinjer fra klatreforbundet.   

 

Ankomst i klubben
Du skal komme omklædt og bemærk, at der kun er adgang til toilet ved svømmehallen og fitness. Du skal som medlem, spritte dine hænder af ved ankomst til klatrehallen. Klubben opfordrer til at du har dit eget sprit med, men skulle nogen have glemt det, så stiller vi en forstøver med sprit i klubskabet og i boulderen. 

 

Boulderen
Der må maksimalt klatre 5 personer på samme tid. Efter endt bouldering (altså den sidste mand, som forlader boulderen) skal du sprøjte sæbevand ud på madrassen og tørre den over med en gulvmoppe. Klubben stiller en 5L sprøjte med sæbevand plus gulvmopper i boulderen.   

 
Indendørs klatrevæg
I forbindelse med indendørs væggen skal du spritte dine hænder af efter hver klatretur. 


 
Prøveklatring
Klubben lukker for prøveklatring i juni.

 

Juniorholdet 
Der er ikke muligt, at starte almindelig træning op, inden vi holder sommerferie. 
Tirsdagsholdet vil holde en enkelt velkomst og afslutning den 23 juni.
Torsdagsholdet vil holde en enkelt velkomst og afslutning den 18. juni. 
Der vil komme flere informationer fra træner, holdleder og juniortræner. 
Klubben opfordre dog alle juniorer og forælder til at komme og klatre sammen med os andre allerede fra søndag. 

 

Sommerafslutning
Viborg klatreklub regner med at holde sommerafslutning søndag den 28. juni, hvorefter klubben holder sommerferielukket indtil starten af august. Der vil komme invitation i Min Forening appen. 

___________________

Da forsamlingsforbuddet fra i morgen (8. juni  2020) hæves til 50 personer vil der ikke længere være begrænsninger for adgange til klatring på det udendørs bjerg. 

Så god klatrefornøjelse. 

HUSK at følge retningslinjerne for udendørs klatring, som findes på Dansk Klatreforbunds hjemmeside. https://www.klatreforbund.dk/post/mulighed-for-at-%C3%A5bne-udend%C3%B8rs-klatrev%C3%A6gge